Προς την ΑΕΚ ο Χουλτ | Epirus World

Προς την ΑΕΚ ο Χουλτ

Θέμα ωρών και ανακοινώσεων είναι η μετακίνηση του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Η Ένωση είχε καταφέρει να φτάσει σε deal με τον Παναθηναϊκό έναντι ενός ποσού που δεν ξεπερνάει τις 200 με 250 χιλιάδες ευρώ ενώ δεν αποκλείεται στη συμφωνία να υπάρξει και αντάλλαγμα (σ.σ: Μεληκιώτης).
Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί κι από τους πράσινους αφού είναι πιθανό αν ικανοποιηθούν από τον ΠΑΟΚ και με παίκτες για τη μεταγραφή Κουρμπέλη να μη χρειάζονται και ποδοσφαιριστή στο deal με την ΑΕΚ.
Είχατε διαβάσει στο blog της Δευτέρας σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει έστω και στο... ενενήντα η συμφωνία για μεταγραφή του Σουηδού μπακ στην Ένωση (αναφερόταν στο υστερόγραφο 4) και έτσι φαίνεται πως θα γίνει. Κι αυτό διότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χουλτ θα συνεχίσει στην Αθήνα και θα παίξει με την κιτρινόμαυρη φανέλα...
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή του η επιθυμία, παραμονής στην χώρα μας δηλαδή, έπαιξε μεγάλο ρόλο να ξεπεραστούν τα εμπόδια που είχαν προκύψει με τον ατζέντη του σχετικά με την αμοιβή του Σουηδού άσου στην ΑΕΚ. Ο Χουλτ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να προχωρήσει το θέμα αφού κατέστησε σαφές στον μάνατζέρ του ότι θέλει να παίξει στην ΑΕΚ και να συνεχίσει τη ζωή του στην Ελλάδα και την Αθήνα.
Αυτή θα είναι η τρίτη και λογικά τελευταία κίνηση ενίσχυσης της Ένωσης. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη αποκτήσει τους Μασούντ και Μοράν.
Σχετικά με το οικονομικό της υπόθεσης της συμφωνίας του Νίκλας Χουλτ με την ΑΕΚ τα δεδομένα είναι απλά και εντελώς διαφορετικά σχετικά με όσα κέρδιζε ο ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο κατ αρχήν είναι για 2.5 χρονιά (μένει πάντα να το δούμε όταν θα μπουν οι υπογραφές) και το ετήσιο κέρδος για τον Σουηδό θα είναι 300.000 ευρώ. Εκείνος αξίωνε αρχικά 350.000 αλλά τελικά συμφώνησε στην προσφορά της Ένωσης αφού ήταν μη διαπραγματεύσιμη από την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Για τους έξι μήνες που απομένουν όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Χουλτ θα κερδίσει 150.000 ευρώ από την ΑΕΚ που έχει κάνει αναμφισβήτητα ένα σούπερ deal!
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου