«Κοντά σε συμφωνία για Βολκάν Σεν στην ΑΕΚ» | Epirus World

«Κοντά σε συμφωνία για Βολκάν Σεν στην ΑΕΚ»

Οι Τούρκοι ασχολούνται καθημερινά πλέον με τον εξτρέμ της Τραμπζονσπόρ και υποστηρίζουν ότι η Ενωση είναι κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του.
Το θέμα είχε βγει πριν εβδομάδες από τους Τούρκους αλλά από την πλευρά των Κιτρινόμαυρων είχαν διαψεύσει τα πάντα. Πριν λίγες μέρες στη γειτονική χώρα επανήλθαν τα σενάρια για σχεδόν σίγουρη μετακίνηση του Βολκάν Σεν στην ΑΕΚ, από την οποία επιβεβαίωναν ότι έχει προταθεί αλλά ως εκεί. Τώρα, στην Τουρκία τα σενάρια συνεχίζονται, αφού νέο δημοσίευμα, της εφημερίδας Sabah αυτή τη φορά, αναφέρει ότι η Ενωση έχει ουσιαστικά έρθει σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ για τον δανεισμό του Βολκάν Σεν ως το τέλος της σεζόν.
Οπως και να έχει, την ώρα που υπάρχουν σενάρια και για ενδιαφέρον από την Αλ Γκαράφα του Κατάρ, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φανεί αν έχουν ή όχι βάση όσα γράφουν οι Τούρκοι, αφού η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου