«Τελειώνει μέχρι τη Δευτέρα του Χατσερίντι» | Epirus World

«Τελειώνει μέχρι τη Δευτέρα του Χατσερίντι»

Δημοσίευμα από την Ουκρανία αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου για τον Εβγέν Χατσερίντι υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση πλησιάζει στο τέλος της.
Ο ισχυρός άνδρας της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σούρκις, συνεχίζει να αξιώνει το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του ελληνικής καταγωγής Ουκρανού στόπερ, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της ουκρανικής ιστοσελίδας «FootBoom», οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων συνεχίζονται και «οι τελικές επαφές θα γίνουν πριν από τη Δευτέρα».
Με τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να πληρώσει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, οι Ουκρανοί είναι πεπεισμένοι ότι το θέμα του Χατσερίντι θα τελειώσει μέχρι τη Δευτέρα, με τις πιέσεις της ελληνικής ομάδας να είναι προς την κατεύθυνση της απόκτησης του το ερχόμενο καλοκαίρι δίχως να έχει το παραμικρό οικονομικό όφελος η Ντιναμό Κιέβου.
Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πρόταση αγοράς, πολύ πιο κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ, που απαίτησαν αρχικά οι Ουκρανοί, περιμένουν την απάντησή τους. Αν την αποδεχθούν, τότε ο Χατσερίντι θα έρθει από τώρα, διαφορετικά η άφιξη του θα καθυστερήσει για έξι μήνες.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου