Ημερίδα με Μπαμπινιώτη από την Φιλεκπαιδευτική

Η Εποπτεία των Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας διοργανώνει Ημερίδα για δασκάλους και νηπιαγωγούς με θέμα «Ο εκπαιδευτικός στον 21ο αιώνα – Σύγχρονες βιωματικές προτάσεις για αυτομόρφωση», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, 9:00-16:00, στα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων (επαρχιακή οδός Λογγάδων-Βασιλικής, 45500 Λογγάδες Ιωαννίνων) με ελεύθερη συμμετοχή για τους εκπαιδευτικούς των δημοσίων και των ιδιωτικών σχολείων.

Τα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία, ακολουθώντας την ιστορία τους στον χώρο τής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, καταθέτουν στην εκπαιδευτική κοινότητα προτάσεις διδακτικών προσεγγίσεων με χαρακτήρα ανακαλυπτικό και διαδραστικό που στοχεύουν στην ανάπτυξη της δημιουργικής και της κριτικής ικανότητας των μαθητών.    

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν οργανωμένες δραστηριότητες και διερευνήσεις που αφορούν στο πρόγραμμα τού δημοτικού και τού νηπιαγωγείου και να αναδειχθεί η ρεαλιστική εφαρμογή τους στη σχολική πραγματικότητα.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης, Πρόεδρος της Φ.  Ε., και ο καθηγητής Ιωάννης Παρασκευόπουλος, Γενικός Γραμματέας της Φ. Ε.

Θα ακολουθήσουν εισηγήσεις-εργαστήρια σε οργανωμένες δραστηριότητες από διακεκριμένους επιστήμονες στον χώρο της εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το ΑΠΘ (αλφαβητικώς): Γ. Γεωργουλέας, Τρ. Κωστούλη,Αν. Μικρόπουλος, Ξ.Μπήτσικας, Ξ.Παρασκευοπούλου, Θ. Ράπτης, Μ. Σακελλαρίου,Κ.Τάτσης.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:

http://protovathmia.arsakeio.grτηλ.: 26510 52055 (εσωτ. 701),  6936581591
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου