Άρτα: Οργισμένη απάντηση στα... καψόνια! | Epirus World

Άρτα: Οργισμένη απάντηση στα... καψόνια!

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά, στην επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ και στην πρόθεση να κλείσει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων.

Και η αντίδραση καταγράφηκε με ανάρτηση στο Facebook... Μόνο και μόνο αυτό, δείχνει το μέγεθος της ενόχλησης του κ. Ψαθά από τα καψόνια που κάνει στους Αρτινούς ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου.

"Πληροφορήθηκα ότι στην Άρτα ήταν χτες ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής. Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και τους απόστρατους. Καλά που υπάρχει το facebook και το έμαθα, γιατί εγώ δεν είχα καμιά ενημέρωση.

Αυτοί είναι οι φορείς της Άρτας κ. Στεφανή; Γιατί τόση κρυψίνοια;

Έμαθα ότι ανακοινώσατε πως από την άνοιξη το ΚΕΝ Άρτας παύει να λειτουργεί και ότι θα βρείτε κάποιο ισοδύναμο για την λειτουργία του. Μας δουλεύετε προφανώς κύριε Στεφανή. Ίσως καλύτερα που δε με καλέσατε στη συνάντηση. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα στο «δούλεμά» σας.

Ας στείλω κι εγώ μέσω facebook στον αρχηγό ΓΕΣ τους χαιρετισμούς μου για τα «καλά» νέα και την περιφρόνηση προς τους φορείς της Άρτας.

Να τον χαίρεται ο Υπουργός του".

Δεν είναι τυχαίο ότι ακολούθησαν πολλά σχόλια κυρίως από Αρτινούς που σπεύδουν να συγχαρούν τον Αντιπεριφερειάρχη για την στάση του.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου