Εντοπίστηκε το υποβρύχιο του Εσκομπάρ που μετέφερε τα εκατομμύριά του | Epirus World

Εντοπίστηκε το υποβρύχιο του Εσκομπάρ που μετέφερε τα εκατομμύριά του

Ο Πάμπλο Εσκομπάρ μόνο συστάσεις δεν χρειάζεται, καθώς πέρασε και έφυγε από τον κόσμο ως ο Νο 1 ναρκέμπορος του πλανήτη και μέσα στους πλουσιότερους άλλοτε ανθρώπους του κόσμου.
Στο κατόπι του είναι πια δύο πρώην πράκτορες της αμερικανικής CIA, οι οποίοι αναζητούν λίγο από το θαμμένο του κομπόδεμα στη Λατινική Αμερική μέσω του ντοκιμαντέρ «Finding Escobar's Millions» του Discovery TV.
Και πλέον είναι περιχαρείς καθώς εντόπισαν ένα από τα περιβόητα υποβρύχια του βαρόνου της κοκαΐνης με τα οποία φυγάδευε μαζικά τα λεφτά του πριν από τον θάνατό του το 1993.
fdoibhfioh4
Με τα ίδια υποβρύχια μετέφερε και τις ναρκο-παρτίδες του, τόνους και τόνους κοκαΐνης δηλαδή για τις ακτές του Πουέρτο Ρίκο, όπου βρέθηκε ακριβώς το ναυάγιο.
Βρήκαν μάλιστα ένα μεγάλο μεταλλικό κουτί εντός του, αν και δεν έκρυβε θησαυρό ή κάτι αξίας. Οι δύο πράκτορες συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις περιπέτειές τους για την ανεύρεση των εκατομμυρίων του Εσκομπάρ, παρά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν. Και ψάχνουν βέβαια παραδάκι δισεκατομμυρίων, κι έτσι δεν λένε να εγκαταλείψουν ακόμα το κυνήγι θησαυρού.
fdoibhfioh2
Πόσο μάλλον που έχουν αρχίσει να βρίσκουν κρυψώνες του…
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου