Χιονοπτώσεων συνέχεια... Χωρίς ρεύμα από βλάβες στο δίκτυο | Epirus World

Χιονοπτώσεων συνέχεια... Χωρίς ρεύμα από βλάβες στο δίκτυο

Κακοκαιρίας συνέχεια... Παρότι στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων όπως και σε άλλες περιοχές η μέρα ξεκίνησε με ηλιοφάνεια, στα ορεινά σημειώνονται χιονοπτώσεις και μάλιστα κατά διαστήματα έντονες. Λευκό τοπίο η Εγνατία οδός, καθώς χιόνι έπεφτε από την διασταύρωση της Χρυσοβίτσας και πάνω.

Από τους ισχυρούς ανέμους που σημειώθηκαν τόσο το απόγευμα της Τετάρτης όσο και κατά την διάρκεια της νύχτας έχουν προκληθεί αρκετές ζημιές στα δίκτυα της ΔΕΗ. Περιοχές στο Ζαγόρι, το Μέτσοβο και την Λάκκα Σουλίου παραμένουν χωρίς ρεύμα.
Συνεργεία της επιχείρησης εργάστηκαν τόσο κατά την διάρκεια της νύχτας όπου είχαν εκδηλωθεί κι άλλα προβλήματα όσο και από νωρίς το πρωί, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες, που εντοπίζονται κυρίως σε κοπές καλωδίων.
Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκεται και πάλι επί ποδός. Μηχανήματα εργάζονται τόσο για τον αποχιονισμό όσο και σε ρίψη αλατιού καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα παγετού σε αρκετές περιοχές, όπου ο υδράργυρος έπεσε υπό το μηδέν.
Απαγορευτικό απόπλου
Απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία ανοιχτού τύπου, από το λιμάνι της Κέρκυρας προς Ηγουμενίτσα, Λευκίμμη και Παξούς, εξέδωσε το Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
Αυτό λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στις θαλάσσιες περιοχές και ξεπερνούν κατά τόπους τα 7 με 8 μποφόρ.
Την ίδια ώρα, από τις 9 το πρωί, κανονικά εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με πλοία κλειστού τύπου, μέχρι το μεσημέρι, μετά την παύση της ισχύς του απαγορευτικού απόπλου, για όλα τα πλοία, που εκτελούσαν βραδινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου