Αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στο κόμβο του Αντιγόνου | Epirus World

Αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στο κόμβο του Αντιγόνου

Στον κόμβο του Αντιγόνου στην Εθνική Οδό Φλώρινας-Έδεσσας παράταξαν πριν από λίγο τα τρακτέρ τους οι αγρότες, του κάμπου Αμυνταίου Φλώρινας. Η απόφαση ελήφθη από τη γενική συνέλευση των αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο και συμμετέχουν δενδροκαλλιεργητές από την περιοχή της Βεγόρας, του Αγ. Παντελεήμονα, του Πελαργού Φαραγγιού, κτηνοτρόφοι από το Αμύνταιο, τους Ανάργυρους και τον Αετό, καθώς και γεωργοί και αμπελουργοί από τον Κάμπο του Αμυνταίου.
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Διαμαντούλα Κρητικού μέλος της Επιτροπής Αγώνα του μπλόκου Αντιγόνου «τα τρακτέρ μας προς το παρόν θα μείνουν παραταγμένα κατά μήκος της Εθνικής οδού, ελπίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός τους». Η ίδια τόνισε: «Διαμαρτυρόμαστε γιατί τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης καταδικάζουν τα μέλη μας σε ολική φτώχεια και βάζουν ταφόπλακα στον κλάδο της γεωργίας και κτηνοτροφίας στην Ελλάδα».
Στον κόμβο του Αντιγόνου έχουν συγκεντρωθεί 60 τρακτέρ ενώ ο δρόμος παραμένει ανοικτός και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου