Δελβινάκι: Διαμαρτυρία στην Πειραιώς.. | Epirus World

Δελβινάκι: Διαμαρτυρία στην Πειραιώς..

Σε μία ακόμη παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι κάτοικοι στο ακριτικό Δελβινάκι, προσπαθώντας να αποτρέψουν το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς.

Το υποκατάστημα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα. Έστω κι έτσι όμως, εξυπηρετεί τους λιγοστούς και ηλικιωμένους κατοίκους που εξακολουθούν να ζουν στα ακριτικά χωριά του Πωγωνίου.

Τα τελευταία χρόνια, δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί έχουν βάλει ήδη λουκέτο, δίνοντας ένα ακόμη χτύπημα σε μία περιοχή που αργοπεθαίνει.

Οι κάτοικοι, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες συγκεντρώθηκαν στο κτίριο της Τράπεζας, στέλνοντας έτσι να στείλουν από τα σύνορα ένα μήνυμα, σε εκείνους που αποφασίζουν από την Αθήνα και με όρους καθαρά χρηματοοικονομικούς.

Εν τω μεταξύ αργά το μεσημέρι από την Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων της Επαρχίας Πωγωνίου έγινε γνωστό ότι υπήρξαν συναντήσεις με την διοίκηση της Τράπεζας κατά τις οποίες τους δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα διατηρηθεί το ΑΤΜ ενώ θα μεταβαίνει και υπάλληλος δύο φορές την εβδομάδα. 
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου