Βούτσης: Ο Καμμένος πολιτεύεται με υπευθυνότητα και ευλυγισία | Epirus World

Βούτσης: Ο Καμμένος πολιτεύεται με υπευθυνότητα και ευλυγισία

«Η σταθερότητα στην περιοχή είναι απολύτως αναγκαία για εμάς τους ίδιους, όχι για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. όπως λένε κάποιοι σύντροφοι σχηματικά εξ αριστερών. Το πού θα πάνε τα δυτικά Βαλκάνια, ποιος είναι ο ρόλος μας στην περιοχή, το τι συμβαίνει τώρα με την Τουρκία, το τι ανάγκες έχει η Εευρωπαϊκή Ένωση με αφορμή το BREXIT ή τις χώρες του Βίζεγκραντ και τους συσχετισμούς δυνάμεων στην Αυστρία, όλο αυτό το πακέτο αφορά πάρα πολύ τη χώρα μας», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα και τον δημοσιογράφο Αλφόνσο Βιτάλη.
Και επισήμανε, «σε επιπλέον θέματα που μπορεί να παραπέμπουν σε αλυτρωτισμούς και άλλα ζητήματα, οι επαΐοντες οι οποίοι έχουν την πρώτη ευθύνη και θα κάνουν και τις σχετικές συζητήσεις, είμαι σίγουρος πως, αν βρεθεί λύση, θα έχουν πάρει όλες τις αναγκαίες πρόνοιες έτσι ώστε και στο μέλλον να μην υπάρξουν σκιές με τη γείτονα χώρα».
Σε ερώτηση για το εάν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπάρχει πιθανότητα να μετατραπεί σε ένα είδος «Αντώνη Σαμαρά» για τον κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι «ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι μπορεί να πολιτεύεται με πολύ μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ευλυγισία, αλλά και σταθερότητα σε αυτά που ο ίδιος πιστεύει ή σε αυτά που δεσμεύεται, και στις προγραμματικές δηλώσεις των δύο κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχε. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ή τη διαδρομή ή την πρωτοβουλία που είχε πάρει ο νέος κ. Αντώνης Σαμαράς τότε ως υπουργός Εξωτερικών στο πλαίσιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θεωρώ πως είναι στον αντίποδα και για αυτό ακριβώς δεν ανησυχώ ότι θα υπάρξει κάποια κρίση».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου