Γιάννινα- Κύπρος… Στον ρυθμό της πρώτης πτήσης! | Epirus World

Γιάννινα- Κύπρος… Στον ρυθμό της πρώτης πτήσης!

H έναρξη των πτήσεων από την Κύπρο, που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Φεβρουαρίου ήταν το θέμα της συνάντησης που έγινε μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων και του Συλλόγου Κυπρίων Φοιτητών και Σπουδαστών. Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος είναι από τους πιο δραστήριους της περιοχής με εκατοντάδες μέλη που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Οι Κύπριοι φοιτητές, μέχρι τώρα, χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους είτε το αεροδρόμιο της Αθήνας, είτε περισσότερο το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Με την έναρξη των πτήσεων διευκολύνονται σημαντικά οι ίδιοι αλλά και οι οικογένειές τους.

Παράλληλα τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές για την πόλη των Ιωαννίνων προκειμένου να ενδυναμωθεί το τουριστικό ρεύμα από την Κύπρο. Στην κατεύθυνση αυτή, συζητήθηκε η οργάνωση τουριστικών προγραμμάτων και πακέτων ενώ αναλύθηκαν και οι στατιστικές μετρήσεις που πραγματοποίησαν οι Κύπριοι φοιτητές.

«Η έναρξη πτητικών προγραμμάτων από την Κύπρο αποτελεί επιτυχία μέγιστης σημασίας  με δυναμική 12μηνης δραστηριότητας. Σημαντικοί και καθοριστικοί παράγοντες είναι τόσο η μεγάλη Κυπριακή κοινότητα φοιτητών και σπουδαστών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όσο και το πλούσιο τουριστικό προϊόν Εκπαιδευτικών & Προσκυνηματικών Προγραμμάτων στην Ήπειρο.Πλέον η Ήπειρος αποτελεί έναν ώριμο προορισμό με εξαιρετική δυναμική, «φρέσκο» προϊόν και πολλαπλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα», δήλωσε ο υπεύθυνος στρατηγικής και ανάπτυξης της Ένωσης Ξενοδόχων Σαμ Κουδούνης.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Στάθης Σιούτης ευχαρίστησε τον Σύλλογο Κυπρίων Φοιτητών, το Υπουργείο Υποδομών, την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο και όλους τους τοπικούς φορείς που συνεργάστηκαν και συνέδραμαν καθοριστικά για την έναρξη των πτήσεων.

«Οι συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες αναπτύχθηκαν λεπτομερώς στις πρόσφατες παρουσιάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, όπου δόθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με το ενδιαφέρον διαφόρων εταιρειών και αγορών του εξωτερικού να αναπτύξουν πτητικά προγράμματα στην περιοχή μας», σημείωσε ο κ. Σιούτης.

«Ως ΣΚΦΣΙ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, που συνεργάστηκε μαζί μας με σκοπό να πετύχουμε την απευθείας Αεροπορική σύνδεση των  Ιωαννίνων με την Κύπρο ( Λάρνακα ) . Νοιώθουμε περήφανοι που συμμετείχαμε σε αυτή την προσπάθεια. Ένα διαχρονικό πρόβλημα που ταλανίζει του Κύπριους φοιτητές στα Ιωάννινα θα αποτελεί παρελθόν διευκολύνοντας οικονομικά εκατοντάδες φοιτητές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος των Κυπρίων Φοιτητών.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου