Η λαθρεπιβάτης αεροπλάνων που ταξιδεύει χωρίς εισιτήριο ή διαβατήριο | Epirus World

Η λαθρεπιβάτης αεροπλάνων που ταξιδεύει χωρίς εισιτήριο ή διαβατήριο

Χωρίς να έχει πάνω της διαβατήριο ή κάποιο αεροπορικό εισιτήριο, μια 66χρονη γυναίκα κατάφερε να ξεγλιστρήσει στο αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο, να μπει κρυφά σε μια πτήση της British Airways και να φτάσει μέχρι το Λονδίνο, όπου την τσάκωσαν τελικά υπάλληλοι του αεροδρομίου.
Η 66χρονη Marilyn Hartman πήγε στο αεροδρόμιο στις 14 Ιανουαρίου και οι κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να κινείται στους χώρους του. Αρχικά πέρασε δίπλα από δύο υπαλλήλους που πραγματοποιούσαν ελέγχους σε κάρτες επιβίβασης άλλων επιβατών. «Έκρυψε το πρόσωπό της με τα μαλλιά της και περπάτησε δίπλα από τους υπαλλήλους, χωρίς να δείξει κάποιο έγγραφο».
oihfdoih3
Στη συνέχεια μπήκε στη σειρά, πέρασε από τον έλεγχο ασφαλείας και θέλησε να επιβιβαστεί σε πτήση για το Κονέκτικατ, προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από έναν άλλον επιβάτη που περίμενε. Ο υπάλληλος στην πύλη την είδε και της ζήτησε να καθίσει σε μια καρέκλα.
Σύμφωνα με τις αρχές, η Hartman έμεινε όλο το βράδυ στο αεροδρόμιο και την επόμενη ημέρα, πλησίασε ένα λεωφορειάκι και μπήκε σε αυτό, παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε έγγραφα. Μπήκε στη συνέχεια σε μια πτήση που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χίθροοου στο Λονδίνο, όπου όμως την τσάκωσαν και της αρνήθηκαν στην είσοδο στη Μεγάλη Βρετανία.
oihfdoih4
Η Hartman έχει καταδικαστεί για παρόμοιες υποθέσεις συνολικά τέσσερις φορές στη διάρκεια των τελευταίων ετών, σύμφωνα με τους New York Times. Το 2016 μάλιστα, είχε καταδικαστεί σε εξάμηνο κατ’ οίκον περιορισμό και τέθηκε σε ψυχιατρική παρακολούθηση.
oihfdoih5
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου