Συνελήφθησαν 8 κατηγορούμενοι για παράβαση της Νομοθεσίας για τα παίγνια και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων | Epirus World

Συνελήφθησαν 8 κατηγορούμενοι για παράβαση της Νομοθεσίας για τα παίγνια και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων

Συνελήφθησαν, την Κυριακή (21-01-2018) μετά τα μεσάνυκτα, σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οκτώ ημεδαποί, μία 49χρονη γυναίκα και επτά άνδρες, ηλικίας 53, 54, 59, 78, 66, 67 και 43 ετών, κατηγορούμενοι –κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας της 49χρονης ημεδαπής.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, η 49χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος είχε επιτρέψει σε έξι ημεδαπούς, τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «ζάρια», οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ επιπρόσθετα στην κατοχή του ενός εκ των παικτών βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο ανωτέρω κατάστημα συνελήφθη και ένας 53χρονος ημεδαπός, θαμώνας του καταστήματος, διότι κατείχε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (62,8) γραμμαρίων. 

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στην κατοχή των συλληφθέντων καθώς και στους χώρους του καταστήματος, συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.525) ευρώ, τρία ζεύγη ζαριών και ένα κουτί με (48) φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου