ΠΡΕΒΕΖΑ : Με το δεξί μπήκε το 2018 … Πήρε προέγκριση το έργο για τα κρηπίδωμα του Λιμανιού | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Με το δεξί μπήκε το 2018 … Πήρε προέγκριση το έργο για τα κρηπίδωμα του Λιμανιού

Ποδαρικό για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας το 2018 , έκανε το Υπουργείο Υποδομών , το οποίο σύμφωνα με τις αποκλειστικά πληροφορίες του mypreveza.gr προχώρησε στην προέγκριση του έργου επισκευής των Κρηπιδωμάτων του Λιμανιού της Πρέβεζας για την ένταξη του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το 2018 και στην ΣΑΕ (Συλλογική Απόφαση Έργων)   (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). 

Σύμφωνα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μας ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών  κ. Τσουκαλας, υπέγραψε την σχετική απόφαση προέγκρισης του έργου στις 3 Ιανουαρίου 2018 και το επόμενο διάστημα εκτός συγκλονιστικου απροόπτου , αναμένεται η οριστική ένταξη του στο ΠΔΕ.

Το συγκεκριμένο έργο ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, εφόσων ενταχθεί, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στη πόλη της Πρέβεζας, καθώς πρόκειται για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος του παραλιακού μετώπου και πρόκειται να δώσει νέα πνοή στο λιμάνι της.

Η οριστική ένταξη αυτού του έργου θα είναι και μια αποστομωτική απάντηση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας κ. Ευάγγελου Συγκούνα στους επικριτές του, καθώς δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για μια τεράστια προσωπική επιτυχία του ίδιου, αφού τους τελευταίους μήνες εργάζεται αθόρυβα, αλλά μεθοδικά για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου