ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Η «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ» ανάμεσα στους true leaders της ελληνικής αγοράς | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Η «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ» ανάμεσα στους true leaders της ελληνικής αγοράς

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για τη γιαννιώτικη βιομηχανία «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ» στον κορυφαίο θεσμό «True Leaders» ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, αλλά και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2016, μόνο 68 Εταιρείες και Όμιλοι -ανάμεσά τους και η «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ» - πέτυχαν να διακριθούν ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στα εξής κριτήρια: 
α) να είναι ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2016, 
β) να είναι ανάμεσα στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2015 στο 2016, 
γ) να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών, 
δ) να έχουν υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας. Η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε, για 7η συνεχή χρονιά, τις Εταιρείες και τους Ομίλους – Ηγέτες βασιζόμενη στα τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους. 

Η λαμπρή τελετή παρουσιάστηκε από την δημοσιογράφο Ελένη Τσαγκά και σε αυτή συμμετείχαν 400 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής αγοράς. Τα βραβεία απένειμαν μετά από χαιρετισμό που απηύθυναν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Μιχάλης Σιαμίδης, Αντιπρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Νικήτας Κωνσταντέλλος,Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) και από την Global Finance o κ. Μιχάλης Μαδιανός.
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου