Υποψήφιος βουλευτής ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 2; [εικόνα] | Epirus World

Υποψήφιος βουλευτής ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 2; [εικόνα]

Το Survivor 2 θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018 και καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Κύριο μέλημα του ΣΚΑΪ, είναι οι δύο ομάδες, των «Μαχητών» και των «Διασήμων», να στελεχωθούν από άτομα τα οποία θα καταφέρουν με την προσωπικότητά τους και τις αθλητικές τους ικανότητες να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Ψάχνοντας τα τέλεια πρόσωπα, σύμφωνα με την Espresso, η ομάδα που αναζητά τα ιδανικά πρόσωπα για το νέο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης, φαίνεται να έχει κάνει κρούση στον Νίκο Μαστρογιάννη, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, ενώ τώρα είναι συνεργάτης της ανεξάρτητης βουλευτού Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Μένει να διαπιστωθεί αν τελικά θα επιλεγεί και θα ετοιμάσει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δηλώσεις συμμετοχής, έχουν ξεπεράσει τις 70.000.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου