Να απεμπλακεί ο στρατός από το προσφυγικό | Epirus World

Να απεμπλακεί ο στρατός από το προσφυγικό

Είκοσι μήνες συμπληρώνονται από την στιγμή που το προσφυγικό μπήκε στην καθημερινότητα της Ηπείρου. Είκοσι μήνες και το αίτημα της απεμπλοκής του στρατού από τις δομές φιλοξενίας επανέρχεται.

Αφορμή η επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου με αποδέκτες τους βουλευτές της περιοχής και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι Στρατιωτικοί της Ηπείρου βλέπουν να συνεχίζεται η εμπλοκή τους ακόμα και εις βάρος του προβλεπόμενου ωραρίου εργασίας, μαζι με οπλίτες θητείας, στις δομές προσφύγων –μεταναστών που λειτουργούν στην Ήπειρο.

Τα καθήκοντα που τους ανατίθενται αφορούν ακόμη και η εκτέλεση συνεχών 24ωρων υπηρεσιών, οι οποίες δεν προβλέπονται στα Στρατιωτικά τους καθήκοντα και πάντα εις βάρος του ωραρίου εργασίας τους το οποίο παραβιάζεται, όπως και των Στρατιωτικών καθηκόντων τους. Η επιβάρυνση αυτή αφορά όλο το μόνιμο προσωπικό αλλά και οπλίτες θητείας.

  Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζητά την άμεση απεμπλοκή όλων των συναδέλφων Στρατιωτικών που εκτελούν υπηρεσίες και την επιστροφή στα στρατιωτικά τους καθήκοντα.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου