Αντώνης Ζαπουνίδης : «Στοχεύουμε σε ένα ισχυρό επιμελητήριο, εξωστρέφειας , επενδύσεων, οδηγό των εξελίξεων.» | Epirus World

Αντώνης Ζαπουνίδης : «Στοχεύουμε σε ένα ισχυρό επιμελητήριο, εξωστρέφειας , επενδύσεων, οδηγό των εξελίξεων.»

Το 2007 ο Αντώνης Ζαπουνίδης, πήρε τη σκυτάλη, από τον πατέρα του Θεόδωρο ( Η δραστηριότητα της εταιρείας ξεκίνησε το 1965 όταν ο Θεόδωρος Ζαπουνίδης, ως ελαιοχρωματιστής, αναλαμβάνει μεγάλα έργα τόσο στην περιοχή της Ηπείρου όσο και στην Αθήνα. Το ανήσυχο πνεύμα του και το κενό γνώσης που υπάρχει στην αγορά στο θέμα των μονώσεων κτηρίων οδηγεί σύντομα τον κ. Ζαπουνίδη στην ενασχόλησή του με τις μονώσεις και την εφαρμογή τους αναλαμβάνοντας Δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα Ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία καθιστούν την επιχείρηση Ζαπουνίδης την καλύτερη στο είδος της στην Δυτική Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στον Ελλαδικό χώρο..) και προχώρησε στο να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης μιας και ο υιός Ζαπουνίδης (Μηχανολόγος Μηχανικός) ίδρυσε την Ζαπουνίδης Αντώνιος & Σια Ο.Ε. συγχωνεύοντας την παλιά ατομική επιχείρηση. Ο Αντώνης Ζαπουνίδης είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» και επικεφαλής τον Γιάννη Μπούρη, στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πρέβεζας 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017. Το mypreveza.gr μίλησε μαζί του και μέσω των δηλώσεών του, ο Αντώνης Ζαπουνίδης δίνει το στίγμα του ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να ασχοληθείς με τον Επιμελητηριακό θεσμό και να είσαι υποψήφιος στο Εμπορικό τμήμα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας;
Πιστεύω ότι μέσα από το επιμελητήριο, όπως βλέπουμε σε γειτονικές περιοχές και όχι μόνο, μπορεί ο επιχειρηματικός κόσμος, να ελπίζει βάσιμα σε εξελίξεις που μπορούν να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη. Πιστεύω ότι από την πλευρά μου μπορώ να συμβάλλω ώστε μαζί με τους συναδέλφους να φτάσουμε το Επιμελητήριο Πρέβεζας, εκεί που μπορεί και αξίζει να είναι.
Ποιοι είναι οι στόχοι σου, για το επιμελητήριο Πρέβεζας, εφόσον εκλογείς στο διοικητικό συμβούλιο;
Είναι κάτι που είναι τρόπος ζωής για μένα, στην εταιρεία μου. Η Εξωστρέφεια, να βγει το Επιμελητήριο Πρέβεζας δηλαδή, εκτός στενών τοπικών πλαισίων και να μπορέσει να συμβάλλει σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς, όπως συμβαίνει όπως σας είπα σε άλλες περιοχές, για παράδειγμα η Λευκάδα, η Θεσπρωτία, αλλά και αλλού, όπου τα εκεί Επιμελητήρια, αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση. Σε ότι αφορά το Επιμελητήριο Πρέβεζας, μιλάω για παρόμοιο δρόμο, πάντα βέβαια με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που διαθέτει ο νομός Πρέβεζας και οι επιχειρήσεις του. Στοχεύουμε σε ένα ισχυρό επιμελητήριο, εξωστρέφειας , επενδύσεων, οδηγό των εξελίξεων.
Στους συναδέλφους σου που ψηφίζουν στο Εμπορικό τμήμα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και θα διαβάσουν τη συνομιλία μας, που είναι το μήνυμα που τους στέλνεις;
Οι επαγγελματίες του Νομού μας δικαιούνται να έχουν ρόλο και φωνή! Είναι ώρα να κάνουμε τη φωνή μας πιο δυνατή και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις μας να στηρίξουν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. 
Tους ζητώ λοιπόν, να συμμετέχουν μαζικά και να ψηφίσουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου στις 16 και 17 Δεκεμβρίου και είναι κάτι που παρότι δεν μου αρέσει να λέω, επιβάλλεται και πρέπει να το πω: «Ζητώ την ψήφο σας…»
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου