ΠΡΕΒΕΖΑ-Θετική εξέλιξη για το έργο κατασκευής αποχετευτικών αγωγών και αντλιοστασίων λυμάτων στα όρια του Δήμου | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ-Θετική εξέλιξη για το έργο κατασκευής αποχετευτικών αγωγών και αντλιοστασίων λυμάτων στα όρια του Δήμου

Το σχέδιο σύμβασης του έργου κατασκευή αποχετευτικών αγωγών και αντλιοστασίων λυμάτων στα όρια του Δήμου Πρέβεζας προϋπολογιζόμενης δαπάνης 26,7 εκατ. ευρώ και με ανάδοχο την Εργοδυναμική Πατρών ενέκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο. Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης αναφερόμενος στο θέμα αυτό, τόνισε ότι πρόκειται για μα θετική εξέλιξη αφού με την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης και την υλοποίηση του έργου. Σύμφωνα με τον κ. Καχριμάνη το συγκεκριμένο έργο όπως και το έργο προϋπολογισμού 30 εκ. ευρώ για το αποχετευτικό σε Πέρδικα, Σύβοτα και Πλαταριά θα καλύψουν όλα σχεδόν τα δυτικά παράλια της Ηπείρου. Επίσης αυτές τις μέρες μετά από μια πλήρη συμφωνία για τον αποδέκτη του βιολογικού καθαρισμού Καναλλακίου επιδιώκονται οι διαδικασίες ωρίμανσης για την δημοπράτησή του.
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου