Ανακάλυψαν πως το νεογέννητο παιδί τους ήταν ζωντανό λίγο πριν την κηδεία του | Epirus World

Ανακάλυψαν πως το νεογέννητο παιδί τους ήταν ζωντανό λίγο πριν την κηδεία του

Νοσοκομείο στην Ινδία, στην πρωτεύουσα Δελχί, απέλυσε δύο γιατρούς οι οποίοι έκαναν λάθος και ανακοίνωσαν πως ήταν νεκρό ένα νεογέννητο που ήταν ζωντανό.
Το μωρό γεννήθηκε με το δίδυμο αδελφάκι του σε ιδιωτική κλινική του Νέου Δελχί, όπως γράφει το BBC. Το ένα γεννήθηκε νεκρό και το δεύτερο κρίθηκε νεκρό από τους γιατρούς μερικές ώρες αργότερα.
Οι γονείς διαπίστωσαν πως το παιδί τους ήταν ζωντανό την ώρα που πήγαιναν στην κηδεία τους.
Το περιστατικό προκάλεσε οργή στην Ινδία και πολλή συζήτηση σχετικά με την ποιότητα των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας, που συχνά κοστίζουν πολύ, όπως τονίζει το βρετανικό δίκτυο.
Όπως ανακοίνωσε η κλινική, «αυτή η αυστηρή ενέργεια έγινε με βάση των συζητήσεών μας με ειδικούς».
«Καθώς η έρευνα, από ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία συμμετέχουν ειδικοί από τον Ιατρικό Σύλλογο της Ινδίας, βρίσκεται σε εξέλιξη, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τις υπηρεσίες των δύο θεραπόντων ιατρών» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η κυβερνητική έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη.
Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 30 Νοεμβρίου και οι γονείς συνειδητοποίησαν πως ένα από τα παιδιά τους ήταν ζωντανά όταν άκουσαν μικρές κραυγές μέσα από την πλαστική τσάντα όπου οι γιατροί τα είχαν τοποθετήσει.
Σύμφωνα με τον σοκαρισμένο παππού των μωρών, έκπληκτη η οικογένεια μετέφερε το νεογέννητο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου τους είπαν πως το μωρό τους είναι ακόμα ζωντανό.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου