Τέσσερις μήνες φυλάκισης για ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή | Epirus World

Τέσσερις μήνες φυλάκισης για ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επιβλήθηκε σε έναν 29χρονο οπαδό στην Αγγλία, ο οποίος επιτέθηκε ρατσιστικά στον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με αντίπαλο την Τότεναμ στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ».
Ο Καρλ Άντερσον παραδέχθηκε την κίνησή του εναντίον του διεθνούς Άγγλου επιθετικού, την ώρα που η αποστολή των «πολιτών» έφτανε στο γήπεδο για το ματς με τους «πετεινούς». Ενώπιον του δικαστηρίου ομολόγησε ότι κλώτσησε και προσέβαλε φυλετικά τον 23χρονο άσο. Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς, άλλωστε, από το στιγμή που υπήρχε οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στο οποίο φαίνεται να κλώτσησε τέσσερις φορές τον ποδοσφαιριστή στα πόδια του.
Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει άλλες 25 καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του, μεταξύ των οποίων και μία για επίθεση κατά αστυνομικού με φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου