Ο Σακίλ Ο’ Νιλ θα γίνει σερίφης στην πόλη του | Epirus World

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ θα γίνει σερίφης στην πόλη του

Ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Σακίλ Ο’ Νιλ, ανακοίνωσε θέλει να κάνει ακόμη μια… στροφή στην καριέρα του, καθώς σκοπεύει να γίνει σερίφης της Χένρι Κάουντι στην πολιτεία της Τζόρτζια μέχρι το 2020.
Επί του θέματος ο «Σακ» ρωτήθηκε από το Business Insider και απάντησε ότι η… έμπνευση του ήρθε όταν επισκέφθηκε μια αστυνομική ακαδημία στο Λος Άντζελες, όπου του έκανε εντύπωση η αφοσίωση με την οποία αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούσαν να κρατήσουν τους συμπολίτες τους ασφαλείς, όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα χάσμα επικοινωνίας μεταξύ του κόσμου και της Αστυνομίας. Συνεπώς, στην κοινωνία που σκοπεύω να αναλάβω το πόστο του σερίφη, βασική επιδίωξη θα έχει τη γεφύρωση αυτού του χάσματος», είπε ο πρώην σέντερ των Λέικερς και Μάτζεικ.
Για να προσθέσει: «Είχα αναφέρει και ξανά ότι σκοπεύω να το κάνω αυτό (να γίνει σερίφης) το 2020. Ζω στη Χένρι Κάουντρι. Εκεί υπάρχει μια μικρή πόλη που λέγεται ΜακΝτόναφ, λίγο έξω από την Ατλάντα. Εκεί ι αστυνομικοί ήταν αγαπητοί και τους σέβονταν, αλλά αυτό είναι δύσκολο και από τις δύο πλευρές πλέον».
Στην προσπάθειά του αυτή, ο Ο’ Νιλ θα συνεργαστεί με μια εταιρία που ειδικεύεται σε συστήματα ασφαλείας. Μάλιστα, έχει ήδη μιλήσει σχετικά με τον CEO της Ring, Τζέιμι Σιμίνοφ, σχετικά με το «πακέτο» που θα περιλαμβάνει αυτό το πρότζεκτ.
Φαίνεται ότι ο ρόλος του στην ταινία Steel (1997) ήταν άκρως προφητικός…
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου