Η ειδική αποστολή της Αστυνομίας για το… Χριστουγεννιάτικο αστέρι | Epirus World

Η ειδική αποστολή της Αστυνομίας για το… Χριστουγεννιάτικο αστέρι

Πυροτεχνουργοί, ρομπότ, ΜΑΤ, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, άνδρες της ΟΠΚΕ, τροχονόμοι, ΕΚΑΜίτες αλλά και μια νυχτερινή πτήση ελικοπτέρου, συνθέτουν το βίντεο – υπερπαραγωγή.


Συγκεκριμένα, το βίντεο ξεκινά με έναν συναγερμό στον οποίο ανταποκρίνονται διάφορες υπηρεσίες. Όλοι σπεύδουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους με δυνατή μουσική υπόκρουση, που θυμίζει σκηνές από ταινία δράσης.

Στη συνέχεια, ένας πυροτεχνουργός βάζει μια πρίζα και ανάβουν τα φωτάκια ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος κοιτάζει το δέντρο και το μυρίζει για να δει αν υπάρχουν ύποπτες ουσίες. Η μουσική επένδυση αλλάζει και ακούγονται πλέον χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Το βίντεο κλείνει εντυπωσιακά, με έναν ΕΚΑΜίτη να κατεβαίνει από ένα ελικόπτερο έχοντας στη ζώνη του ένα αστέρι, να κάνει μία τούμπα και να κρεμιέται ανάποδα για να βάλει στην κορυφή του δέντρου το αστέρι.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου