Ιόνια: Κλείνει για δύο ώρες το τμήμα από Άρτα ως Αμφιλοχία | Epirus World

Ιόνια: Κλείνει για δύο ώρες το τμήμα από Άρτα ως Αμφιλοχία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αμφιλοχίας έως τον Α/Κ Άρτας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, από τις 09:00 έως τις 11:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα στο εν λόγω τμήμα, ενώ θα ισχύει και πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου Κομποτίου, με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αμφιλοχίας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Άρτας. Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Άρτας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αμφιλοχίας.

Τέλος να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ανασταλεί η λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων Άρτας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου