Μήτσης- Δημητρίου, μοιράζουν την θητεία στο Επιμελητήριο… | Epirus World

Μήτσης- Δημητρίου, μοιράζουν την θητεία στο Επιμελητήριο…

Κι αν αλλάξανε λόγια βαριά... Ήταν απλά προεκλογικά! Γιάννης Μήτσης και Δημήτρης Δημητρίου θα πορευτούν μαζί στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία έκλεισε το απόγευμα της Τετάρτης στη συνάντηση που είχαν και απομένει πλέον να επιβεβαιωθεί κατά την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Γιάννης Μήτσης θα παραμείνει στη θέση του Προέδρου για ενάμισι χρόνο και στη συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει ο Δημήτρης Δημητρίου. Θα επαναληφθεί δηλαδή το σενάριο της προηγούμενης φοράς, όταν και πάλι οι δύο μοιράστηκαν την θητεία του Προέδρου.

Η παράταξη του Δημήτρη Δημητρίου είχε αναδειχθεί πρώτη δύναμη, όμως δεν είχε κερδίσει την αυτοδυναμία. Δεύτερη ήταν η παράταξη του Γρηγόρη Γκίκα ενώ ο Γιάννης Μήτσης και η παράταξή του αποτέλεσαν την τρίτη δύναμη. Οι πέντε έδρες ωστόσο που κατάφερε να διασφαλίσει τον ανέδειξαν στον κρίσιμο παράγοντα της επόμενης ημέρας.

Κι αν πολιτικά «συγγένευε» με τον Γρηγόρη Γκίκα, τελικά αυτό δεν οδήγησε σε συνεργασία.. Απομένει τώρα τις αλληλοκατηγορίες που αντάλλαξαν Μήτσης και Δημητρίου μέχρι και την παραμονή των εκλογών να τις αφήσουν στο παρελθόν και να υλοποιήσουν στην πράξη όσα υποσχέθηκαν.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου