Με περιορισμένη συμμετοχή και χωρίς πορεία η απεργιακή κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας | Epirus World

Με περιορισμένη συμμετοχή και χωρίς πορεία η απεργιακή κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας

Περιορισμένη ήταν η συμμετοχή στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας το πρωί της Πέμπτης με αφορμή την 24ωρη απεργία.



Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων αντιπροσωπείες από την ΕΛΜΕ, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, το νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας, το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων, σερβιτόρων, μαγείρων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Πρέβεζας, το Σωματείο Καθαριστριών Π.Ε. Πρέβεζας, το παράρτημα ΟΤΟΕ Πρέβεζας, το σωματείο εργαζομένων ΕΤΕ, το Σωματείο Λιμένος, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΛΤΑ, το, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας, στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κ.α.



Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας κ. Χρήστος Δημόπουλος, ο οργανωτικός γραμματέας του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας και μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Αποστόλης Κατσανάκης, ενώ μετά το τέλος των ομιλιών για ακόμη μια φορά δεν πραγματοποιήθηκε πορεία αφού η συμμετοχή ήταν περιορισμένη.
atpreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου