Γιάννενα: Απέκτησε και πολιτικό υπόβαθρο! | Epirus World

Γιάννενα: Απέκτησε και πολιτικό υπόβαθρο!

Ό,τι η εικαστική παρέμβαση στην κεντρική πλατεία, θα λάμβανε πολιτικές προεκτάσεις, θα αποκτούσε πολιτικό υπόβαθρο και θα αποτελούσε αντικείμενο πολιτικών σχολιασμών και αναλύσεων, ούτε οι καλλιτέχνες που την σχεδίασαν δεν θα μπορούσαν να το φανταστούν!

Να λοιπόν που συνέβη κι αυτό… Αφού εξαντλήθηκαν όλες οι άλλες αναλύσεις, περί τέχνης, αισθητικής, παράδοσης, κανονικού δέντρου και σκαλωσιάς, φτάσαμε στο σημείο να ξυπνήσουν πολιτικά μίση και πάθη!

Βέβαια είναι υπερβολή και μάλιστα μεγάλη, όσοι δεν βρίσκουν καλαίσθητη την κατασκευή της πλατείας, που ξεκίνησε ως δέντρο και κατέληξε πύργος, να χαρακτηρίζονται ακραίοι ή ακροδεξιοί… Και όσοι αρέσκονται με το θέαμα να είναι οι προοδευτικοί.

Υπερβολή, όπως κι άλλες που προηγήθηκαν.

Και επειδή σε μερικές ημέρες η εικαστική παρέμβαση θα αποτελεί παρελθόν, πολιτικοί και πολίτες, Δήμος και δημότες, ας δείξουν τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον για τα πραγματικά ζητήματα της πόλης..
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου