Ιωάννινα: Τουριστικό… υψηλό… | Epirus World

Ιωάννινα: Τουριστικό… υψηλό…

Μία από τις καλύτερες περιόδους των τελευταίων ετών, για τον τουριστικό κλάδο των Ιωαννίνων, είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε.

Τουριστικό.. υψηλό λοιπόν, με την πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής να αγγίζει το απόλυτο!

Τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι κρατήσεις καταγράφουν ιστορικό ρεκόρ, ενώ σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα κινούνται και για το διάστημα των Φώτων.

Υπερπλήρεις είναι οι πτήσεις που φτάνουν από την Αθήνα, ενώ οι οδικοί άξονες τόσο της Εγνατίας όσο και της Ιόνιας, φέρνουν τα Γιάννινα και την Ήπειρο πολύ κοντά στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

«Είμαστε ένας ξεχωριστός τουριστικός προορισμός, ένας κορυφαίος προορισμός για τους Έλληνες και ελπίζουμε σιγά σιγά και για ξένους επισκέπτες και γι’ αυτό είμαστε ικανοποιημένοι», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας!

Η περιοχή, σε κάθε γωνιά έχει φορέσει τα καλά της.. Οι καιρικές συνθήκες ιδανικές.. Και η Ήπειρος, στην καρδιά του χειμώνα, υποδέχεται τα Χριστούγεννα αναβιώνοντας έθιμο και δίνοντας δείγματα άριστης φιλοξενίας!
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου