Ο εξωφρενικός λογαριασμός ρεύματος που ήρθε σε μια 58χρονη γυναίκα | Epirus World

Ο εξωφρενικός λογαριασμός ρεύματος που ήρθε σε μια 58χρονη γυναίκα

Αν σε κάποιο… παράλληλο σύμπαν ήσουν δισεκατομμυριούχος θα μπορούσε αν ήθελες να σπαταλήσεις τα χρήματά σου να κάνεις διάφορες τρελές αγορές. Ή να γράψεις το όνομά σου στην ιστορία ξεχρεώνοντας ακόμα και ολόκληρες χώρες.  Με 284 δισεκατομμύρια δολάρια, για παράδειγμα θα μπορούσες να αποπληρώσεις το χρέος της Βενεζουέλας (168 δισ. δολάρια), της Νιγηρίας (55,9 δισ.) , του Περού (35 δισ.) και να σου περισσέψουν και…μερικά δισεκατομμύρια για να τα βάλει στην άκρη.
Το «284 δισεκατομμύρια δολάρια», όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ως νούμερο δεν αναφέρθηκε τυχαία. Αυτό ήταν το ποσό που αναγραφόταν στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος που έλαβε η Μαίρη Χορομάνσκι η οποία καλούταν, μάλιστα να καταβάλει ως πρώτη δόση το ποσό  των 28.176 δολάρια!
56
Η Χορομάνσκι σοκαρίστηκε μόλις αντίκρισε τον λογαριασμό και δεν μπορούσε να πιστέψει πως έπρεπε να πληρώσει δισεκατομμύρια για ένα σπίτι. «Ο άνδρας μου και οι γιοί μου με κοιτούσαν τρομαγμένοι και περίμεναν να δουν κάποια αντίδρασή μου. Κοιτούσα να χριστουγεννιάτικα λαμπάκια έξω και σκεφτόμουν… όχι, δεν μπορεί να φταίνε αυτά» είπε η γυναίκα.
«Τα μάτια μου έπεσαν από το κεφάλι μου. Είχαμε βάλει τα φώτα των Χριστουγέννων και αναρωτήθηκα αν είχαμε κάνει κάποιος λάθος», δήλωσε η 58χρονη γυναίκα από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. «Όταν αντικρίζεις κάτι τέτοιο η καρδιά σου σταματά να χτυπά, ιδρώνεις, αναρωτιέσαι τι συμβαίνει!».
Τελικά όπως αποδείχτηκε ο λογαριασμός ήταν λάθος καθώς είχαν προστεθεί μερικά… μηδενικά παραπάνω και έτσι η Μαίρη χρωστούσε μόλις 284,46 δολάρια.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου