Επιβράβευση για την αντιμετώπιση των περιστατικών ελονοσίας | Epirus World

Επιβράβευση για την αντιμετώπιση των περιστατικών ελονοσίας

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων, κα Καραβασίλη Νικολέττα, της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων με την εργασία «Καταγραφή περιστατικών λοίμωξης με Clostridium difficile με αποκλεισμό συλλοίμωξης από Κυτταρομεγαλοϊό στην Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Πάθηση των Εντέρων επί 33 μήνες» απέσπασε τον Έπαινο καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων που διοργανώθηκε στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2017.

Ταυτόχρονα επιβραβεύτηκε ο υποδειγματικός τρόπος που αντιμετώπισε η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του ΠΓΝΙ τα περιστατικά Ελονοσίας, που εμφανίστηκαν την καλοκαιρινή περίοδο στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Στην ερευνητική ομάδα συμμετείχαν επίσης από τη Γαστρεντερολογική Κλινική ο κ. Χριστοδούλου Δ., ο κ. Κατσάνος Κ., ο κ. Θεόπιστος Β., από την Α΄και Β΄Παθολογική Κλινική η κα Κοσμίδου Μ., και η κα Τσιάρα Σ., (αντίστοιχα), καθώς και από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο η κα, Γκαρτζονίκα Κ., η κα Μπομπογιάννη Χ., και η κα Βενέτη Α.

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και εύχεται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου