Αξιοζήλευτο το έργο της Ενορίας Περιβλέπτου | Epirus World

Αξιοζήλευτο το έργο της Ενορίας Περιβλέπτου

Στον Ιερό Ναό της Περιβλέπτου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής ο επικεφαλής και μέλη της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο». Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας είχαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μάξιμο ενώ ενημερώθηκαν διεξοδικά για το έργο που επιτελεί η Ενορία.

Ο πατέρας Χρήστος, που αποτελεί την ψυχή του Ναού και της Ενορίας, έκανε γνωστό ότι διανέμονται καθημερινά εννιακόσια συσσίτια, σε συνανθρώπους μας που αδυνατούν να διασφαλίσουν ακόμη και τον άρτο τον επιούσιο, ενώ συνάμα αναπτύσσεται το κατηχητικό με τετρακόσια παιδιά, μαθήματα μουσικών οργάνων από 13 εκπαιδευτικούς, εικαστικό εργαστήρι κι άλλες δραστηριότητες.

Πρόκειται για μία δραστηριότητα με τεράστιες κοινωνικές διαστάσεις η οποία πρέπει να τύχει της συνεχούς και αμέριστης στήριξης του επιχειρηματικού κόσμου.

Το «Ισχυρό Επιμελητήριο» δεσμεύτηκε για συνέχιση της συνεργασίας μετά τις εκλογές με πρώτο σταθμό το δείπνο της αγάπης που οργανώνει η Ενορία Περιβλέπτου στις 16 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Grand Serai.
epiruspost
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου