Μητσοτάκης: Πρέπει επιτέλους να απαντηθούν τα ερωτήματα για την τραγωδία | Epirus World

Μητσοτάκης: Πρέπει επιτέλους να απαντηθούν τα ερωτήματα για την τραγωδία

Στην τραγωδία της δυτικής Αττικής αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, για την διανομή του κοινωνικού μερίσματος.
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τη συμπαράστασή του στους κατοίκους της Μάνδρας που εξακολουθούν να δοκιμάζονται κάτω από τόνους λάσπης.
«Στη δυτική Αττική έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες καταστροφικές επιλογές. Με θάρρος πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, για να συμπληρώσει:
«Εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που θα κάνατε εσείς αν ήσασταν αντιπολίτευση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν μεγάλες ευθύνες για το τι δεν κάνατε τα τρία χρόνια που κυβερνάτε και το τι δεν έκανε η περιφέρεια. Και το πώς διαχειριστήκατε την κρίση μετά την καταστροφική πλημμύρα».
«Πρέπει επιτέλους να απαντηθούν τα ερωτήματα. Γιατί η περιφέρεια Αττικής δεν δρομολόγησε έργα που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη διοίκηση;», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Γιατί δεν έγιναν τα απαραίτητα έργα συγκράτησης των εδαφών στο όρος Πατέρα; Πρόκειται για στοιχειώδεις ενέργειες. Τι ακριβώς έκανε η πολιτική προστασία; Γιατί φτάσαμε να θρηνήσουμε 20 νεκρούς; Γιατί δεν ειδοποιήθηκαν έγκαιρα οι κάτοικοι;».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου