Στο Εθνικό Σεμινάριο Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής στη Λάρισα συμμετείχε ο ΑΓΣ Κλεοπάτρα Πρέβεζας | Epirus World

Στο Εθνικό Σεμινάριο Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής στη Λάρισα συμμετείχε ο ΑΓΣ Κλεοπάτρα Πρέβεζας

Ένα ακόμη επιτυχημένο Σεμινάριο Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου στη πόλη της Λάρισας.

Το Σεμινάριο διοργάνωσε η Γυμναστική Ένωση Λάρισας, μέλος Α της παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFAGG.



Πολλές γυμνάστριες απ όλη την Ελλάδα, ανάμεσα τους και η προπονήτρια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Κλεοπάτρα» Πρέβεζας κ. Βάσω Ζαντραβέλη, συμμετείχαν και πήραν πιστοποίηση κριτή και προπονητή της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.

Το Σεμινάριο ήταν υπό την αιγίδα της IFAGG και οι γυμνάστριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το νέο κανονισμό καθώς και το πρόγραμμα μικρής διάρκειας από την Ισπανίδα εκπαιδεύτρια Maria Garcia Trio Meri Trio με βοηθούς την Ηρώ Χαβιαροπούλου στην μετάφραση και την επεξήγηση την Νικολέτα Βαϊοπούλου, και οι δυό τους διεθνείς κριτές.

Τέλος την μετάφραση όλου του κώδικα επιμελήθηκε η κα Ελενη Μακρή, επίσης διεθνής κριτής.

Ο ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Γυμναστικής στις 1-2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα όπου θα πάρει μέρος με δυο ομάδες.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου