Σαν τον... παλιό καιρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο! Εικόνες χάους.. | Epirus World

Σαν τον... παλιό καιρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο! Εικόνες χάους..

Χαοτικές είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Από το μεσημέρι της Δευτέρας, η διοίκηση ανήρτησε τους προσωρινούς πίνακες για την πρόσληψη 199 ατόμων που θα καλύπτουν ανάγκες στους τομείς της καθαριότητας και της σίτισης.

Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στους πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος και όχι ηλεκτρονικά.

Έτσι από το πρωί συρρέουν δεκάδες που είχαν υποβάλλει τις αιτήσεις τους προκειμένου να διαπιστώσουν αν περιλαμβάνονται στους προσωρινούς πίνακες ή όχι.



Είναι απορίας άξιον γιατί η Διοίκηση του Νοσοκομείου επέλεξε να μην αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ιδρύματος τα αποτελέσματα ώστε να δώσει εύκολη πρόσβαση σε όλους και να μην υποβάλλει σε πρωτοφανή ταλαιπωρία αλλά και έξοδα για την μετακίνηση εκατοντάδες που είχαν υποβάλλει αιτήσεις.

Αντί της εύκολης λύσης λοιπόν επέλεξε μία που παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες.

Η εικόνα στο νοσηλευτικό ίδρυμα δεν είναι καθόλου κολακευτική ενώ είναι αρκετές οι περιπτώσεις όπου ενδιαφερόμενοι που αποκλείστηκαν ξεσπούν με οργή ενώ άλλοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε ενστάσεις.
epiruspost
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου