Έφυγε με βαθμό ο Παναιτωλικός από τα Γιάννινα | Epirus World

Έφυγε με βαθμό ο Παναιτωλικός από τα Γιάννινα

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς με το γκολ του Μοράρ στο 69΄ ο Παναιτωλικός έφυγε με το βαθμό από τους «Ζωσιμάδες» (1-1), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Οι Ηπειρώτες είχαν προηγηθεί στο 22΄ με τον Σολτάνι.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους, που είχαν πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια και τον έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Η ακίνδυνη επιθετικά ομάδα του Μάκη Χάβου, πάντως, κατάφερε να σκοράρει με το γκολ του Μοράρ στην επανάληψη και να αποφύγει την ήττα. Οι Αγρινιώτες συμπλήρωσαν 5 ματς χωρίς νίκη (3 ήττες, 2 ισοπαλίες) και πλέον, μοιράζονται την προτελευταία θέση του πίνακα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Γιαννιώτες μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν από την αρχή για το γκολ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στα αμυντικά τους καθήκοντα παρά στο να δημιουργήσουν και να απειλήσουν.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 22΄ για την ομάδα του Πετράκη. Από τη σέντρα του Μπουκουβάλα ο Σολτάνι με σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Τσέναμο. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Κόντε βρέθηκε απέναντι από τον Τσέναμο, αλλά το τελείωμα του Ισπανού δεν ήταν καλό κι ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απόκρουσε σωτήρια.

Και πάλι ο Κόντε ήταν ο πρωταγωνιστής στο 64΄, όταν έπιασε το γυριστό σουτ κι έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 69΄.

Η έμπνευση του Χάβου να ρίξει στο ματς τον Μοράρ στο 66΄ αποδείχθηκε «μαγική», καθώς ο Ρουμάνος με το τρομερό γκολ που πέτυχε τρία λεπτά μετά την είσοδό του, χάρισε στην ομάδα του τον «χρυσό» βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στο 76΄, όταν είχαν και νέο δοκάρι, αυτή την φορά μετά το κόρνερ του Σολτάνι και την παρεμβολή του Μαυροπάνου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ναδάλες απόκρουσε ο Τσέναμο.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Κίτρινες: Κόντε - Μαρινάκης, Ντίας, Μάζουρεκ, Μπεχαράνο, Μιχάι, Τσέναμο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Σκόνδρας (78΄ Κοζορώνης), Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σολτάνι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Χαντάκιας (84΄ Ροντρίγκες), Μιχάι, Μύγας, Μαρινάκης (59΄ Μαρκόφσκι), Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρότσα, Ντίας, Ρόσα (66΄ Μοράρ), Μάζουρεκ.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου