Της έριξε πρόστιμο γιατί πέταξε το αποτσίγαρό της και εκείνη τον κατήγγειλε στην… αστυνομία | Epirus World

Της έριξε πρόστιμο γιατί πέταξε το αποτσίγαρό της και εκείνη τον κατήγγειλε στην… αστυνομία

Μια Βρετανή πιάστηκε από έναν δημοτικό αστυνομικό να πετά στον δρόμο τη γόπα του τσιγάρου της και πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε κρατούσε στο χέρι της το πρόστιμο.
Κι ενώ κανονικά η ιστορία μας θα τέλειωνε εδώ, η γυναίκα κατήγγειλε τον αστυνομικό στην αστυνομία, κατηγορώντας τον για «εκφοβισμό» και «προκλήσεις»!
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα «Bristol Post», ο σύντροφος της Βρετανής δήλωσε πως ο δημοτικός αστυνομικός τους εξαπάτησε, ζητώντας τα στοιχεία της για να της επιδώσει απλώς μια προειδοποίηση. Μετά όμως της είπε, όπως μας διηγείται ο Neil, ότι θα την έστελνε στο κρατητήριο αν δεν του έδινε την ταυτότητά της.
Το ζευγάρι δήλωσε ακόμα πως ο δημοτικός αστυνομικός δεν τους ενημέρωσε πως το περιστατικό καταγράφεται στην κάμερα της στολής του, κι έτσι αναγκάστηκαν να τον καταγγείλουν σε κανονικό αστυνομικό που περνούσε. Ο οποίος δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να υποστηρίξει τον συνάδελφό του, επιβεβαιώνοντας απλώς τη δικαιοδοσία του να κόβει πρόστιμα για πεταμένα τσιγάρα!
aptostodt2
Το ζευγάρι λέει τώρα πως θα πάει την υπόθεση μέχρι το δικαστήριο, κατηγορώντας τα όργανα του νόμου για «αντικοινωνική συμπεριφορά». Το Μπρίστολ εγκαινίασε πολύ πρόσφατα μια νέα υπηρεσία στη δημοτική του αστυνομία ειδικά για τα πεταμένα αποτσίγαρα στην πόλη.
Και μέσα στην πρώτη μόλις εβδομάδα της λειτουργίας της, η «αστυνομία σκουπιδιών», όπως τη λένε κοινά, βεβαίωσε πρόστιμα της τάξης των 35.000 ευρώ!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου