Καταδικάστηκε για φόνο δίχρονου, τον έχει επικηρύξει όλη η φυλακή | Epirus World

Καταδικάστηκε για φόνο δίχρονου, τον έχει επικηρύξει όλη η φυλακή

Την κεφαλή του επί πίνακι ζητούν οι άλλοι τρόφιμοι, καθώς το έγκλημά του χαρακτηρίστηκε ιδιαιτέρως ειδεχθές.
Ο 28χρονος Βρετανός Craig Smith έφαγε λοιπόν ισόβια επειδή δολοφόνησε τον δύο ετών θετό του γιο Teddy Tilston. Ο άντρας χτύπησε το παιδί τόσο δυνατά στο στομάχι που του προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία. Και η μητέρα του δεν έκανε τίποτα, κι έτσι κατηγορείται κι αυτή για συνέργεια σε φόνο.
te-AP_08121607566
Οι ένορκοι τον καταδίκασαν λοιπόν την προηγούμενη βδομάδα σε ισόβια δεσμά, όπως μεταδίδει όμως η «Liverpool Echo», ο Smith έχει γίνει στόχος των συγκρατουμένων του. Στόχος ήταν επίσης και στο κρατητήριο που τον κρατούσαν κατά τη διάρκεια της δίκης του.
Ο παιδοκτόνος είναι μονίμως στο στόχαστρο και η εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχει ακόμα και τιμή για το κεφάλι του, τόσο αποτρόπαιη θεωρείται η παιδοκτονία στον νόμο της φυλακής.
qrerfsetdrtdrgffgsf1
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης δήλωσε πως συζητούν τη μεταφορά του σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, μπας και καταφέρουν να τον προστατεύσουν…
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου