Δύο εβδομαδιαίως οι πτήσεις από την Κύπρο- Έναρξη τον Φεβρουάριο | Epirus World

Δύο εβδομαδιαίως οι πτήσεις από την Κύπρο- Έναρξη τον Φεβρουάριο

Δήμαρχος και Περιφερειάρχης, μπορεί να πήγαν μαζί στην Κύπρο, όμως ο καθένας έκανε την δική του ανακοίνωση για τις πτήσεις που θα ξεκινήσουν και θα συνδέσουν την Μεγαλόνησο με τα Γιάννινα.

Μέσω μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης έκανε τις ανακοινώσεις ο Δήμαρχος, σε ένα επίσημο δείπνο της Τράπεζας Κύπρου ο Περιφερειάρχης... Κι αφού τα νέα τους ταξίδεψαν γρήγορα κι έφτασαν στα Γιάννινα πριν από τους ίδιους, οι πληροφορίες λένε ότι για την ιστορία θα κάνουν και μία κοινή ανακοίνωση στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα... από βδομάδα!

Η συμφωνία έκλεισε με την TUS Airways και αφορά στη διενέργεια δύο εβδομαδιαίων πτήσεων στα Ιωάννινα. Μέσω των εβδομαδιαίων πτήσεων της, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, η TUS Airways θα προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο να επισκεφτούν την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα εκτελούνται από το Fokker 70 jet που μόλις πρόσφατα προστέθηκε στον στόλο της εταιρείας.

Η TUS Airways, πέραν των πτήσεων που προσφέρει από τα κυπριακά αεροδρόμια προς τα ελληνικά νησιά και το Ισραήλ, έχει μόλις πρόσφατα ξεκινήσει να πραγματοποιεί πτήσεις από τη Λάρνακα στην Αθήνα και τη Ρώμη προσφέροντας πάντα μια μοναδική και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Tus Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες. Το μήνυμα "Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου