Ταξίδι στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Χιλής | Epirus World

Ταξίδι στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Χιλής

Το Σαντιάγο βρίσκεται στην κεντρική κοιλάδα της Χιλής σε υψόμετρο 520 μέτρων και μοιάζει αρκετά με ευρωπαϊκή πόλη, παρότι βρίσκεται στη Λατινική Αμερική.
Με νεοκλασική αρχιτεκτονική, ακριβά προάστια, υπαίθριες αγορές και μεγαλοπρεπείς λεωφόρους η κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της χώρας είναι από τις πόλεις που όσο περισσότερο τις εξερευνείς, τόσο περισσότερα πράγματα ανακαλύπτεις.
Αξίζει να επισκεφθεί κανείς το ιστορικό κέντρο στην Plaza de Armas, το Μουσείο προ-Κολομβιανής Τέχνης Museo de Arte Precolombino, το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο του Σαντιάγο, το Parque Metropolitano με βοτανικό και ζωολογικό κήπο
Στο Σαντιάγο βρίσκει κανείς από γυάλινους πύργους μέχρι οικοδομήματα του 16ου αιώνα, όπως η εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου.
Η τοπική κουζίνα με τα απολαυστικά χιλιανά γεύματα μένουν  αξέχαστα στον επισκέπτη ενώ μπορεί να κάνει βόλτες στην περιοχή Μπελαβίστα.
Ο ταξιδιώτης μπορεί να απολαύσει μια πανοραμική θέα των Άνδεων από τον λόφο του Cerro San Cristóbal που βρίσκεται στο βόρειο Σαντιάγο. Το άγαλμα της Παναγίας ύψους 22 μέτρων κοσμεί την κορυφή του λόφου.

Πληροφορίες - Φωτογραφίες

ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΧΙΛΗ

Σαντιάγο / Χιλή

Διαφορά ώρας: 5 ώρες πίσω
Νόμισμα: Πέσο Χιλής (1 ευρώ ισοδυναμεί με 714 Πέσο)
Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού με πτήση μέσω ανταπόκρισης από το Παρίσι προς την πρωτεύουσα Σαντιάγο διαρκεί περίπου 17 ώρες.
ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΧΙΛΗΣΑΝΤΙΑΓΟ ΧΙΛΗΣΑΝΤΙΑΓΟ ΧΙΛΗΣΑΝΤΙΑΓΟ ΧΙΛΗΣΑΝΤΙΑΓΟ ΧΙΛΗΣΑΝΤΙΑΓΟ ΧΙΛΗΣΑΝΤΙΑΓΟ ΧΙΛΗΣΑΝΤΙΑΓΟ ΧΙΛΗ
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου