Γιάννενα: Γιορτές με δέντρο... τον πύργο του Τatlin! | Epirus World

Γιάννενα: Γιορτές με δέντρο... τον πύργο του Τatlin!

Γιορτές με δέντρο... τον πύργο του Τatlin! Η κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων είναι βέβαιο ότι και φέτος θα συζητηθεί, μετα την επιλογή του Δήμου για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό!

Ούτε δέντρο λοιπόν αλλά ούτε και το παραδοσιακό καίκι, πρόταση που είχε κατατεθεί από τον Λάζαρο Νάτση στο Δημοτικό Συμβούλιο από τα μέσα του καλοκαιριού και είχε αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια!

Ο Δήμος, έχοντας μια διαφορετική φιλοσοφία, επιμένει σε μοντέρνες προσεγγίσεις, θεωρώντας ότι έτσι συμβάλλει στην εξωστρέφεια της πόλης!!!

Φέτος η κατασκευή της κεντρικής πλατείας θα έχει ως βάση τους σιδηροσωλήνες! Θα αποτελεί ερμηνεία στον πύργο του tatlin από την Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου!

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο στολισμός της κεντρικής πλατείας και φέτος θα συζητηθεί... Και φαίνεται ότι το ζητούμενο για τον δήμο είναι αυτό ακριβώς.. Να προκαλέσει συζήτηση..
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου