Στους 20 οι νεκροί στη Μάνδρα Αττικής | Epirus World

Στους 20 οι νεκροί στη Μάνδρα Αττικής

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η λίστα με τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τη δυτική Αττική.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκε άλλη μία σορός, που ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων στους 20. Η σορός βρέθηκε κοντά σε χώρο αμαξοστασίου και ανήκει σε άνδρα. Μεταφέρεται στο Θριάσιο όπου πρόκειται να γίνει η ταυτοποίησή του.
Χθες εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική ένας άντρας 38 ετών, οδηγός φορτηγού που αναζητούνταν, δίπλα από το αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας.
Στη συνέχεια, εντοπίστηκαν άλλοι δύο νεκροί -ένας 58χρονος και ένας 28χρονος- από άντρες του Λιμενικού στις εκβολές ποταμού στον κόλπο της Ελευσίνας.
Νωρίτερα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης προκλήθηκε ανησυχία στους κατοίκους της Μάνδρας και τέθηκε σε συναγερμό η Πυροσβεστική, καθώς φούσκωσε το ρέμα κατά 30 πόντους και γέμισαν νερά οι κατεστραμμένοι δρόμοι.

Ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν πως ό,τι βοήθεια έχει ζητηθεί ή ζητείται από την δήμαρχο Μάνδρας Ειδύλλιας Ερυθρών κ. Κριεκούκη Γιάννα, έχει δοθεί από την Περιφέρεια Αττικής και πως είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε νέων προβλημάτων προκύψουν».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου