Τουριστική προβολή.. Στον αέρα ο διαγωνισμός.. 1,5 εκ. ευρώ με έμφαση στην γαστρονομία! | Epirus World

Τουριστική προβολή.. Στον αέρα ο διαγωνισμός.. 1,5 εκ. ευρώ με έμφαση στην γαστρονομία!

1,5 εκατομμύριο ευρώ περίπου, θα δαπανήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Περιφέρεια Ηπείρου για την τουριστική προβολή της περιοχής! Ο διαγωνισμός είναι ήδη στον αέρα και οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία διαδικασία που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών...

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τουριστικής προβολής;

Λίγο πολύ, όσα γνωρίζαμε από το παρελθόν. Δηλαδή, συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε εκθέσεις, οργάνωση επισκέψεων εξοικείωσης, αναβάθμιση του τουριστικού portal, δημιουργία και αναπαραγωγή προωθητικού υλικού, σχεδιασμό αναμνηστικών δώρων, υπηρεσίες προβολής και ενημέρωσης.

Οι δύο καινούριες δράσεις είναι η λειτουργία γραφείου τουριστικής δημοσιότητας και η οργάνωση τοπικού γαστρονομικού φεστιβάλ.

Σκοπός είναι η Ήπειρος να αποτελέσει τουριστικό προορισμό για δώδεκα μήνες τον χρόνο. Κι αυτό θα επιτευχθεί με το άνοιγμα σε στοχευμένες αγορές του εξωτερικού, όπως είναι της Σουηδίας, της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και των Βαλκανίων, ενώ στο εσωτερικό έμφαση δίνεται στις περιοχές που διασυνδέουν οι δύο οδικοί άξονες, της Εγνατίας και της Ιόνιας.

Το Φεστιβάλ γαστρονομίας το οποίο εισάγεται για πρώτη φορά στην τουριστική προβολή, θα αποτελέσει ευκαιρία για την ανάδειξη των πρώτων υλών της περιοχής και την προώθηση της τοπικής κουζίνας. Θα απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου και ειδικούς, σε δημοσιογράφους και σε επισκέπτες.

Τα τοπικά βότανα, βρίσκουν μία ακόμη θέση στην προβολή, καθώς στο εξής ρίγανη, θυμάρι, δυόσμος και λεβάντα θα αποτελούν τον «φάκελο» που θα δίνεται ως αναμνηστικό δώρο!!!
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου