Πρόεδρος UEFA: Ξέρω ότι πρέπει να αποκλείσω την Παρί | Epirus World

Πρόεδρος UEFA: Ξέρω ότι πρέπει να αποκλείσω την Παρί

Καθιστώντας ξεκάθαρο πως δεν θα φοβηθεί να επιβάλει βαριά τιμωρία στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Αλεξάντερ Σεφέριν έκανε αντιληπτό πως η γαλλική ομάδα βρίσκεται στο ραντάρ της UEFA για το θέμα του Financial Fair Play.
Ο Σλοβένος, νυν πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μιλώντας στους εκπροσώπους των ομάδων σε συνάντηση με την ECA (Ένωση Συλλόγων Ευρώπης), έδειξε πως σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί για να επιφέρει την διαφάνεια και την συμμόρφωση στα οικονομικά της Παρί Σεν Ζερμέν, βάσει και των κανονισμών του Financial Fair Play.
«Ξέρω ότι για να γίνω όσο δημοφιλής ήταν και ο Μισέλ Πλατινί, θα πρέπει ν' αποκλείσω την Παρί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν θα φοβηθούμε να επιβάλουμε βαριά τιμωρία. Ουδείς είναι πάνω από τον νόμο» είπε ο Σεφέριν, σχολιάζοντας ουσιαστικά τα τρελά εκατομμύρια που πρόσφερε η ομάδα του Σεΐχη Μανσούρ το φετινό καλοκαίρι για τους Νεϊμάρ και Μπαπέ.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου