Συμφώνησαν για το… διαζύγιο οι McLaren και Honda | Epirus World

Συμφώνησαν για το… διαζύγιο οι McLaren και Honda

Η επιστροφή της Honda στη Formula1 ήταν καταστροφική, καθώς σε τρία χρόνια συνεργασίας με τη McLaren είχε να παρουσιάσει μόνο προβλήματα, με την ομάδα του Γουόκινγκ να ταλαιπωρείται συνεχώς από αυτά, ώστε να έχει μέχρι και διπλές εγκαταλείψεις.
Έτσι, οι Βρετανοί αποφάσισαν πως είναι καιρός για αλλαγή προμηθευτή κινητήρων, αλλά σε πρώτη φάση ήταν δύσκολη, καθώς η μοναδική υποψήφια, η Renault, θα έπρεπε να μείνει ελεύθερη από μία ομάδα. Ωστόσο, τα πάντα ξεκαθάρισαν στη Μόντσα, με την Toro Rosso να δέχεται, τελικά, να παίρνει μοτέρ από τους Ιάπωνες, αντί για τους Γάλλους.
Μάλιστα, η ιστοσελίδα motorsport.com τονίζει πως McLaren και Honda ήρθαν σε συμφωνία για το... διαζύγιο και για τριετές συμβόλαιο της πρώτης με τη Renault, με δεδομένο ότι από το 2021 και μετά θα υπάρξουν νέοι κανονισμοί.
Επίσης, αναφέρεται και ότι έχουν πέσει οι υπογραφές για τη συνεργασία της Toro Rosso με τη Honda, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται να γίνουν μέχρι το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης. Τέλος, να σημειωθεί ότι το... deal της McLaren με τη Renault φέρνει και τη... μετακόμιση του Κάρλος Σάινθ στο Ένστοουν.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου