Διέρρευσαν πληροφορίες για τα νέα μοντέλα iPhone της Apple | Epirus World

Διέρρευσαν πληροφορίες για τα νέα μοντέλα iPhone της Apple

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone και το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Ios, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση της Apple.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC, οι πληροφορίες που διέρρευσαν αφορούν μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας με την κωδική ονομασία iPhone X, εκτός από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 8.
Ακόμη δύο ειδησεογραφικοί ιστότοποι κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS, το οποίο ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει.
Το BBC σημειώνει ότι στις πληροφορίες που διέρρευσαν περιγράφεται, επίσης, λεπτομερώς μία τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, η οποία θα λειτουργεί ως σύστημα ξεκλειδώματος της συσκευής, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις «γκριμάτσες» που κάνει ο κάτοχός του και να τις μετατρέπει σε emoji (ψηφιακές φατσούλες).
Ειδικός δήλωσε στο BBC ότι αυτό το συμβάν αποτελεί τη μεγαλύτερη διαρροή αυτού του είδους που έχει πλήξει ποτέ την εταιρεία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η Apple, κάθε χρόνο, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει κρυφές τις τεχνολογίες που ενσωματώνει στις νέες συσκευές της μέχρι την επίσημη παρουσίασή τους.
Δεν είναι λίγοι βέβαια εκείνοι βέβαια που θεωρούν την διαρροή εσκεμμένη έτσι ώστε να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.
Η Apple δεν δέχτηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τη διαρροή, σύμφωνα με το δημοσίευμά του το BBC.

Face ID

Ο αντικαταστάτης του Touch ID θα είναι το Face ID και εκεί η Apple στοχεύει να δώσει μεγάλη προσοχή μετά από τα κενά ασφαλείας που έχουν παρατηρηθεί σε κάποιες λίγες περιπτώσεις προϊόντων της. Τεχνολογία αναγνώρισης/ταυτοποίησης του χρήστη με 3D scan του προσώπου του λοιπόν για τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Τσουχτερή τιμή

Ενώ όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την αυριανή επίσημη παρουσίαση της ναυαρχίδας της Apple εδώ και ημέρες έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες για τις ενδεχόμενες τιμές των νέων προϊόντων οι οποίες θα είναι κάπως αλμυρές. H εταιρεία ωστόσο ενδέχεται να αντισταθμίσει την αύξηση στις τιμές με δωρεάν παροχές για τους χρήστες άλλων υπηρεσιών της Apple
Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τα νέα iPhone που θα κυκλοφορήσουν χωρίς να είμαστε ακόμα σίγουροι για τις ονομασίες τους θα κοστίζουν χοντρικά από 999 δολάρια για την 64gb έκδοση, 1.099 για την 256gb και 1.199 για την 512gb.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου