ΠΡΕΒΕΖΑ : Θέλουν να τιμηθεί ο καθηγητής Ιωάννης Τσεκούρας οι κάτοικοι στα παρατάφρια | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Θέλουν να τιμηθεί ο καθηγητής Ιωάννης Τσεκούρας οι κάτοικοι στα παρατάφρια

Με στόχο να εκφράσουν τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αμέριστη-όπως αναφέρουν-ευγνωμοσύνη τους στον τότε βουλευτή Πρέβεζας καθηγητή Γιάννη Τσεκούρα για την συμβολή του στη διαδικασία παραχώρησης των οικοπέδων στους δικαιούχους μέσω του Υπουργείου Οικονομικών, κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής προχώρησαν σε συλλογή υπογραφών προκειμένου να δρομολογήσουν την διαδικασία για την ονομασία της οδού που διασχίζει σήμερα τα παρατάφρια οικόπεδα ως «Οδός Καθηγητή Ιωάννη Τσεκούρα».
Όπως τονίζουν , στο ιστορικό των παρατάφριων οικοπέδων ο κ. Τσεκούρας χωρίς τυμπανοκρουσίες και υποσχέσεις αλλά δουλεύοντας με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και συνεργατικά έκανε το πρώτο αλλά καθοριστικό βήμα για την επίλυση του μεγάλου αυτού προβλήματος συμβάλλοντας καθοριστικά στο να αποκτήσουν τίτλους κυριότητας οι 150 περίπου οικογένειες της παρατάφριας ζώνης που για έναν αιώνα ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες.
πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου