Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη – Χαροπαλεύει 18χρονο κορίτσι – Ο καυγάς και τα ουρλιαχτά πριν ξεσπάσει η φωτιά | Epirus World

Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη – Χαροπαλεύει 18χρονο κορίτσι – Ο καυγάς και τα ουρλιαχτά πριν ξεσπάσει η φωτιά

Ένα οικογενειακό δράμα φέρνει στο φως η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (30.08.2017) σε διαμέρισμα στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη.
Μέσα στο διαμέρισμα, οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν, προφανώς από κάποιον γείτονα, βρήκαν ένα 18χρονο κορίτσι και τον 55χρονο πατέρα του.
Η οικογένεια (σ.σ. σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο 55χρονος έχει κι άλλα παιδιά εκτός από το 18χρονο κορίτσι) έμενε στο ιδιόκτητο σπίτι εδώ και πολλά χρόνια.
Πατέρας και κόρη εντοπίστηκαν αναίσθητοι στο διάδρομο του διαμερίσματος. Η φωτιά είχε ξεσπάσει στο σαλόνι και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, την έβαλε ο πατέρας.
Εκείνο όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν πως στον διάδρομο βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη φέρει πολλά σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα κοντά στο μάτι.
Όταν την εντόπισαν οι πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ, η 18χρονη δεν είχε σφυγμό. Χρειάστηκε υπερπροσπάθεια και δυο ανανήψεις για να επανέλθει.
Αμέσως πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν αρχικά στην Παμμακάριστο. Στη συνέχεια, το 18χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε, με ειδικό ασθενοφόρο, στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Ο πατέρας της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ.

Ο καυγάς και τα ουρλιαχτά

Το περίεργο της υπόθεσης άρχισε να διαφαίνεται λίγο αφού πατέρας και κόρη απεγκλωβίστηκαν από το διαμέρισμα.
Η πληροφορία πως το νεαρό κορίτσι έφερε άλλου είδους τραύματα, περιέπλεξε τα πράγματα.
Αστυνομικές πηγές που διερευνούν την υπόθεση ανέφεραν ότι πριν ξεσπάσει η φωτιά στο διαμέρισμα, από το εσωτερικό του σπιτιού ακούστηκε έντονος καυγάς και κραυγές του κοριτσιού! 

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα, ανέφερε στους δημοσιογράφους γυναίκα που μένει στην ίδια γειτονιά με τα δυο θύματα.
Η ίδια αποκάλυψε πως πρόσφατα κάποιος απειλούσε ότι θα τους βάλει φωτιά και πως είχε ενημερωθεί η αστυνομία.
Είπε επίσης πως εκτός από τη 18χρονη, ο 55χρονος είχε κι άλλα παιδιά που ζούσαν μαζί του.

Δείτε τη μαρτυρία της

Από την πλευρά τους, δυο γυναίκες που γνώριζαν την οικογένεια τόνισαν πως πρόκειται για ήσυχους ανθρώπους.

Δείτε τι είπαν

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου