Τσάμηδων προκλήσεις… Ο «πρωθυπουργός» τους αναγγέλλει επισκέψεις στην Ήπειρο για καταγραφή της «γενοκτονίας» | Epirus World

Τσάμηδων προκλήσεις… Ο «πρωθυπουργός» τους αναγγέλλει επισκέψεις στην Ήπειρο για καταγραφή της «γενοκτονίας»

Περίεργες και άκρως ανησυχητικές είναι οι τελευταίες κινήσεις στις οποίες προχωρούν οι Τσάμηδες, μέσω των οργανώσεων που δραστηριοποιούνται κυρίως στην Ευρώπη και του λόμπι που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν.

Πρωτεργάτης αυτών φέρεται ο Festim Lato, ο αυτοαποκαλούμενος «πρωθυπουργός» της Τσαμουριάς, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και είναι ο ίδιος που κίνησε τις διαδικασίες για την προσφυγή στο Δικαστήριο της Χάγης.

Αυτή την φορά, οι Τσάμηδες προσέφυγαν στον Οργανισμό μη εκπροσωπούμενων λαών και εθνών, έγιναν δεκτοί και φαίνεται ότι απέκτησαν έναν ακόμη σύμμαχο, στην προπαγάνδα την οποία εντείνουν τα τελευταία χρόνια.

Ο συγκεκριμένος Οργανισμός, είναι στην ουσία μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση η οποία στην παρούσα φάση αποτέλεσε ένα ακόμη καταφύγιο για τους Τσάμηδες, καθώς έγιναν επίσημο μέλος και πλέον σχεδιάζουν νέες προσφυγές και ζητούν εξεταστική επιτροπή για τα «εγκλήματα των Ελλήνων».

Από τον «πρωθυπουργό» των Τσάμηδων, η εξέλιξη παρουσιάζεται ως μία μεγάλη νίκη στον αγώνα τους.

Όμως το πιο ανησυχητικό, που θα πρέπει να σημάνει συναγερμό στις ελληνικές αρχές είναι ότι ετοιμάζουν πλήρη καταγραφή των «εγκλημάτων» με επιτόπιες επισκέψεις ειδικής επιτροπής στην Ήπειρο!!!

Μάλιστα βάζουν στο ίδιο κάδρο και τους Αρβανίτες που ζουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν η καταγραφή ολοκληρώθηκε στις Αλβανικές περιοχές της Τσαμουριάς και άμεσα θα ακολουθήσει η Ήπειρος, ώστε να τεκμηριωθεί η γενοκτονία!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωτεργάτες της κίνησης αυτής, θα χρησιμοποιήσουν σε πρώτη φάση, στοχευμένα μετανάστες από την γείτονα χώρα που εργάζονται στην Ήπειρο, όπως έπραξαν και παλιότερα για τα γυρίσματα διαφόρων τηλεοπτικών εκπομπών με ακραίο, προπαγανδιστικό περιεχόμενο!

Συνάμα όμως, έγκυρες πηγές, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας καλοστημένης προβοκάτσιας, ώστε να πάρουν αυτό ακριβώς που θέλουν... Ως εκ τούτου οι ελληνικές αρχές οφείλουν να βρίσκονται σε υψηλή ετοιμότητα.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος Οργανισμός, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προχωρά σε διάφορες ενέργειες, διαθέτοντας πρόθυμους στο ευρωκοινοβούλιο αλλά και σε άλλα διεθνή φόρα, ώστε να προωθεί ζητήματα των «εθνών και λαών» που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα, υπό τον «πρωθυπουργό» έκαναν πορεία έξω από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπου κρατούσαν πανό του «Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς»!!!

Η υπόθεση των Τσάμηδων, η οποία μέχρι πριν μερικά χρόνια, μπορεί να έδειχνε γραφική και ήταν σίγουρα ακίνδυνη, σήμερα έχει πάρει άλλη τροπή και μετατρέπεται σε ένα σοβαρό πρόβλημα, με δεδομένη την έκρηξη του εθνικισμού στην Αλβανία αλλά και τις λεπτές ισορροπίες στα Δυτικά Βαλκάνια.
Πηγή: epiruspost
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου