Συλλήψεις στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για διάφορα αδικήματα, στην Ήπειρο | Epirus World

Συλλήψεις στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για διάφορα αδικήματα, στην Ήπειρο

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών υπηρεσιών της Ηπείρου, συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, επτά άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
  • Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μεταλλικά αναδιπλούμενα μαχαίρια ενώ από τον έλεγχο τον στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας. Ανακρίτριας του 2ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ληστείας από κοινού.
  • Χθες μετά τα μεσάνυχτα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εισόδου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ’ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, ποινής κάθειρξης επτά ετών και επτά μηνών και χρηματικής ποινής (2.000) ευρώ, για κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, παράνομη οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
  • Χθες το βράδυ, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε προανακριτικά, απογευματινές ώρες της 06-07-2017, προσποιούμενος τον πελάτη, εισήλθε σε κατάστημα πώλησης αγροτικών μηχανημάτων στην πόλη των Ιωαννίνων και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε ένα αλυσοπρίονο. Επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δεκατριών μηνών, για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, εξύβρισης και μη συμμόρφωσης σε προσωρινή διαταγή δικαστηρίου.
  • Χθες το πρωί, στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, ένας 61χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών και ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ζακύνθου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
  • Χθες το πρωί, στην Νέα Σινώπη Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 43 ετών, διότι όπως διαπιστώθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατείχαν σε στάβλους ιδιοκτησίας τους, ο μεν 40χρονος μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (48,7) γραμμαρίων, ο δε 43χρονος μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο, για το οποίο στερούνταν άδειας κατοχής.
  • Σήμερα το πρωί, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 70χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, δύο υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 40 και 29 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου