Μπότας: Όχι τέλειος, αλλά αρκετός ο γύρος | Epirus World

Μπότας: Όχι τέλειος, αλλά αρκετός ο γύρος

Ο Βαλτέρι Μπότας τόνισε ότι δεν ήταν τέλειος ο τελευταίος γύρος του, αλλά του αρκούσε για να κατακτήσει την pole position.
Τη δεύτερη pole position της καριέρας του κατέκτησε ο Βαλτέρι Μπότας, ο οποίος έκανε και ρεκόρ στο Σπίλμπεργκ, αφού αυτή ήρθε με χρόνο 1:04.251. Ο Φινλανδός μπορεί να μην έδινε την ιδέα ότι θα βρεθεί στην κορυφή των χρόνων, όμως τα δεδομένα άλλαξαν στην τρίτη περίοδο των κατατακτηρίων δοκιμών της Αυστρίας.
Όπως είπε ο ίδιος, ο τελευταίος γύρος του δεν ήταν τέλειος, αλλά αρκούσε για να τον φέρει στην πρώτη θέση του γκριντ εκκίνησης. «Πραγματικά απολαμβάνω την οδήγηση εδώ. Σήμερα το μονοθέσιο γινόταν ολοένα και καλύτερο, καθώς είχα περισσότερη πρόσφυση.
Ήταν ένας αξιοπρεπής γύρος στο τέλος, δεν ήταν τέλειος, αλλά αρκετός. Θα είναι καλή μάχη αύριο, ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη», ανέφερε ο Φινλανδός από το γκριντ, απ' όπου γίνονται, πλέον, οι δηλώσεις των τριών πρώτων. Έτσι, ο Μπότας θα κυνηγήσει και τη δεύτερη νίκη της καριέρας του, αφού η πρώτη ήρθε στη Ρωσία.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου